вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Подорожі!!!



«Нотатки подорожуючого…»
«Світ – це книга,  і той, хто не подорожує,
                                            читає лише одну її сторінку».
Святий Августин
Час плине настільки швидко… Ще зовсім нещодавно ми, сповнені надій, готові до пригод, пакували валізи, з нетерпінням очікуючи подорожі до            м. Києва, а вже промайнув тиждень, як ми повернулися.
Подорожі – це чудовий спосіб відпочити, переключитися, відсторонитися від повсякденної рутини, врешті-решт, – це гарна нагода вивчати світ. Ми з Олексієм Олександровичем  дуже любимо подорожувати і разом з учнями відкрили чергову сторінку нашої екскурсійної книги.
Три дні у Києві були незабутніми. Нікого не залишили байдужими Майдан Незалежності, знаменитий Хрещатик (пощастило побачити зйомки телепередач «Караоке на майдані» та чемпіонату України з стрітрейсінгу), Золоті Ворота, катання на фунікулері, річковий вокзал, набережна, пішохідний міст через Дніпро (на думку спадали слова «Не кожна птиця долетить до середини Дніпра», а ми дійшли), оглядові майданчики з неповторною панорамою Києва.
Вразило: Софія Київська – доторк до 1000-літньої історії, Києво-Печерська Лавра, Михайлівський та Володимирський собори, Андріївська церква огорнули своєю величчю та спокоєм.
І, звісно ж, чаруюча краса київської осені… Милували око її неповторні кольори у Пирогові: особливо запам’яталася краса Карпат (назва однієї з частин музею). Цікаво було опинитися у місці, де знімали більшу частину українського комедійного серіалу «Останній москаль».
Додому поверталися з солодкими подарунками від «ROSHEN», масою приємних спогадів і вражень, купою фотографій на згадку та оптимістичною думкою: коли закінчується одна з мандрівок, обов’язково починається інша!
Ми щиро вдячні адміністрації училища за підтримку та допомогу в організації поїздки, під час якої ми вкотре переконалися, що наші учні – найкращі!

P.S. Сподіваємося, що написані сторінки наших подорожей з часом допоможуть створити справжній роман.

                                                                              Сергієнко Н.П.,
класний керівник групи 4опр

Немає коментарів:

Дописати коментар