четвер, 19 квітня 2018 р.






Нові перемоги, нові досягнення…
Відповідно до  закону України «Про освіту», здатність спілкуватися іноземними мовами займає другу позицію у переліку ключових компетентностей, знання яких необхідні для формування сучасної успішної людини.
Наше завдання, як викладачів, допомогти учням отримати гарні знання з англійської мови, розвиваючи різні види мовленнєвих навиків. Звісно, основна форма передачі знань здійснюється на уроках, додаткових заняттях, консультаціях, позакласних заходах. Але ж хочеться і різноманіття. Одним із цікавих варіантів є участь у предметних конкурсах.
5 грудня відбувся VIII  Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч», у якому взяли участь 15 учнів нашого учбового закладу. Питання були найрізноманітніші: країнознавчого плану, граматичні, лексичні, тести історичного напрямку.
        Звітуючи про проведення конкурсного етапу у статті «Відлуння декади або участь у «Гринвічі» від 7 грудня 2017 року, ми писали: «Роботи написані та відправлені на перевірку до м. Києва. Результати будуть оголошені у травні. Сподіваємося побачити прізвища наших учнів у списку переможців. А поки що чекаємо…)»! Приємно повідомити, що наше очікування було винагороджено! Шестеро наших учнів стали переможцями, отримавши наступні результати:
Ібрагімов Олександр (80 балів) – група 6опр -  I місце
Пімшин Богдан (80 балів) – група 6опр - I місце
Стадніченко Юлія (80 балів) – група 6опр - I місце
Рослова Юлія (76 балів) – група 6опр - II місце
  Шевчук Сергій (76 балів) – група 5опр -  II місце
Дудченко Сергій (75 балів) – група 6опр - II місце
Вітаємо наших переможців, бажаємо подальших перемог та успіхів у вивченні англійської мови.
P.S. Наш навчальний заклад отримав сертифікат, у якому висловлюється вдячність педагогам та адміністрації училища за підтримку проекту та високий рівень професіоналізму в організації конкурсу в навчальному закладі.
Викладач англійської мови Сергієнко Н.П.


2 коментарі:

  1. Дякую за організацію участі в конкурсі.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую адміністрації училища та профспілковому комітету за підтримку та сприяння у проведенні подібних конкурсів, а також за матеріальне забезпечення цього заходу!

    ВідповістиВидалити